T.J. SOKOL Praha - Libeň

Sdílet on Facebooku


Jubilejní 50. Jarní Výlet Libeňského Sokola


Datum konání:

18.-19.4.2015

Akce určena pro:rodiče s dětmi, předškolní děti, mladší žáci, mladší žákyně, starší žáci, starší žákyně, dorostenci, dorostenky, muži, ženy, senioři, seniorky
Pořadatel - oddíl:Mladší žáci, Starší žáci, Mladší žákyně, Starší žákyně a dorostenky, Dorostenci, Muži, Káňata, VEVERKY a JILM, Přispívající / necvičící člen
Město:Károvské údolí

Vážené žactvo a dorostenectvo, vážení rodiče a všichni členové a příznivci libeňského Sokola,

Sokol Praha-Libeň zve všechny zájemce o jarní přírodu z pražských žup na tradiční sraz tentokrát do Károvského údolí pod hradištěm Závist kousíček vlakem z Braníka. Jak je již zvykem, sraz bude spojen s trojžupním přeborem ZZZ a bude dvoudenní.

Zejména sobotní část akce je určena vskutku pro všechny – proto neváhejte s sebou vzít rodiče, prarodiče a všechny přátele a kamarády!

SRAZ a doprava: v sobotu 18. 4. 2015 v 7:45 na Palmovce u synagogy, pak pojedeme metrem na hlavní nádraží, odkud v 8:25 jede vlak směr Čerčany. V 8:53 vystoupíme na Jarově a půjdeme cca 2,5 km po turistických značkách na místo srazu.

S SEBOU: jídlo na 1 nebo 2 dny (voda bude k dispozici), oblečení a obuv dle počasí, vhodnou obuv a oblečení pro běh, čepice, šátek, pláštěnka, ešus, sirky, nůž, papír, tužka, plavky, ručník; pro přespávající: spacák, karimatka, stan či celta, baterka, toaletní papír, hygienické potřeby, zpěvník, hudební nástroj. Na trojici ZZZ: mapa KČT č. 36. sekera v pouzdře, uzlovačka. Peníze: 30 Kč + tramvajenka (zahrnuje jízdné a 10 Kč srazový příspěvek).

PROGRAM: Cestou od vlaku proběhne modrá stuha ve Vltavě. Společný nástup proběhne v 11:01 na místě. Dále nás bude čekat společná hra, oběd a odpoledne blok drobnějších her a aktivit (např. slack-line). Nebude chybět ani tradiční Vaření (každá skupina dodá 3 různé libovolné suroviny po 75g a následně 3 vylosované obdrží – tyto pak musí tvořit základ soutěžního pokrmu), Pamatovačka a Jazykohrátky. Pro mladší děti bude také připraven mini ZZZ. V 16:00 h bude vyhlášení her, aby se ti, kteří nebudou přespávat, dostali včas na zpáteční vlak. 

Ostatní si večer užijí volný program s dalšími hrami a večer táborák. Pro zájemce bude připravena noční hra. V neděli proběhne cca od 9 h zálesácký závod zdatnosti.   

NÁVRAT:  V sobotu (17:04 vlakem z Jarova) na Palmovku dorazíme v 18:00 h. Přespávající v neděli v 17:00 tamtéž (vlak 16:04 z Jarova).

16.3.2015                                           Na setkání se těší za libeňský Sokol Jan Přech (Řek), (607 288 081)



Vložil: Jan Přech dne: 18.03.2015

Součásti dokumentu:

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás