T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

Informace o nácviku na akademii pro rodiče mladších žáků

Informace o nácviku na akademii pro rodiče mladších žáků

 

Vážení rodiče,

Na akademii, konanou 3. 12. od 16h  ve Strnadově síni naší sokolovny, připravují mladší žáci 2 vystoupení: jedním z nich je cvičení s tyčemi. Jedná se o předvedení rozcvičky, závodů a různých her s dřevěnými tyčemi. Toto vystoupení budou cvičit všichni mladší žáci a nácviky budou probíhat (a probíhají) v hodinách v úterý a ve čtvrtek.

Druhým vystoupením bude ukázka (2.oddíl ) ze sletové skladby „Ať žijí duchové“. Tuto skladbu budou již nacvičovat jen ti, kteří se přihlásili na nácvik na slet. Ale protože akademie se blíží a je potřeba nacvičovat již velmi intenzivně a také proto, že se přihlásilo více žáků, než by se vešlo do tělocvičny, zmenšené o prostor pro obecenstvo, vybrali jsme proto ze všech přihlášených 14 těch, kteří budou ukázku skladby předvádět na akademii.

Jsou to: D. Novotný, F. Hlavsa, J. Gerri, L. Ulma, T. Šeda, E. Scholz, J. Málek, O. Bednárek, K. Šubr, T. Ondráček, M. Obruča, A. Novotný, M. Novotný, P. Boháč a náhradník J. Sobotka.

Nácviky budou probíhat v úterních hodinách a ve čtvrtek 24. 11. společně s Rodiči a dětmi od 16:30. Po tomto nácviku ještě řekneme, kdy  bude generální zkouška ( ve čtvrtek 1. 12. cca od 16:45 nebo v pátek 2.12. cca od 17:30, případně  před akademií cca v 15h- vše bude záležet na tom, jak budeme vše umět).

 

Sletovou skladbu budeme pak nacvičovat se všemi, kteří se přihlásili, dále od 6.12.( s občasnými čtvrtečními společnými nácviky s Rodiči a dětmi). Pokud by si ještě někdo rozmyslel, že by přeci jen chtěl nacvičovat, tak má čas ještě zhruba do poloviny února - pak již budeme potřebovat mít celky sestavené napevno. Rádi takové ještě přivítáme.

 

Pěkný zážitek z akademie za cvičitele žactva přeje  

 

                        Vít Jakoubek (Vítek) - tel. 732 733687, e-mail: vit-jakoubek@post.cz

 

V Praze, 14.11.2011

 

Součásti dokumentu:

Informace se týká oddílů: Mladší žáci
Vložil Vít Jakoubek dne 14.11.2011

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás