T.J. SOKOL Praha - Libeň

Slet 2012

Informace pro rodiče cvičenců Dávej, ber! o průběhu sletového týdne

Pozor, aktualizováno !

Vážení rodiče,

Slet, na který celý rok čekáme, se konečně přiblížil, a přinášíme vám informace a pokyny k akci samotné.

 

Srazy: neděle 1.7., Sletový průvod: 9:00 u synagogy. Na konci průvodu na Staroměstském náměstí budou další doprovodné akce a tam se také rozejdeme – nebude společný návrat.

 

Pondělí 2.7., zkouška: sraz v 10:00 u synagogy, přesun na secvičnou plochu ve Vršovicích(hned vedle Edenu). Cvičíme v 11:00. Možnost vyzvednout děti v 14:00 u hlavní brány do areálu stadionu (viz plánek ve sletovém manuálu) nebo kolem 15:00 na Palmovce. Cvičíme ještě večer v 19:30, sejdeme se v 18:30 u synagogy a vrátíme se  kolem půlnoci (sraz u brány před 23:00)

 

Úterý 3.7., zkouška: sraz v 10:00 u synagogy, přesun na stadion do Vršovic. Návrat kolem 14:00 na Palmovku, nebo v 13:00 u brány.

 

Středa 4.7., projížděčka a generálka I. programu: sraz v 8:00 u synagogy, návrat kolem 13:30( u brány cca 12:15-12:30) . Sraz na generálku v 21:00, návrat kolem jedné v noci(u brány cca o půlnoci)

 

Čtvrtek 5.7., projížděčka a generálka II. programu, I. program: Sraz v 9:00 u synagogy, budeme cvičit s přestávkami celý den (oběd není zajištěn; dejte s sebou dětem větší svačinu, případně je v blízkosti stadionu nákupní centrum). Večer je už veřejné vystoupení, proto nepočítáme s hromadným odchodem (pokud se nepřijdete podívat, dejte nám vědět a odvezeme dítě na Palmovku). Sraz u brány v 0:00.

 

Pátek 6.7., II. program: Sraz v 12:00 u synagogy, vyzvednutí dětí kolem 16:15 u brány. S sebou stačí pouze sletový úbor a pití.

 

S sebou vždy: na průvod, generálky a vystoupení sletový úbor( na průvod rovnou na sebe); na zkoušky běžný cvičební úbor – dívky oranžové nebo červené tričko, chlapci bílé; pití aspoň 2 l !!; čepici; svačinu; opalovací krém (po dohodě dětí mezi sebou do dvojice, trojice); něco na zabavení při delším čekání (knížku, karetní hru...); případné pohotovostní léky (na alergie apod.), sletový průkaz

 

Sletový průkaz

Sletový průkaz zajišťuje řadu možností pro jeho držitele. Především je nutný pro vstup do prostor pro cvičící na stadioně a platí též jako vstupenka na tribunu a na Sokol Gala. Také znamená dopravu po Praze (mimo příměstkých linek a vlaků) pro jeho držitele zdarma a volné vstupy a slevy na některé doprovodné akce sletu. Sletové průkazy děti dostanou v neděli na srazu k průvodu. Prosíme děti, které si průkaz ještě nezaplatily, o přinesení 400 Kč ve čtvrtek – nejpozději v pátek ráno pro ty průkazy musíme jít.

 

Pro diváky

Věříme, že i vy, rodiče, prarodiče, kamarádi, se sletu zúčastníte alespoň jako diváci. Stadion Synop Tip Arena, přezdívaný Eden, je nedaleko tramvajové zastávky Kubánské náměstí. Z Palmovky sem přímo jezdí tramvaje číslo 24 a 26, jinak ještě tramvaje číslo 6, 7, 22. Tramvajové linky 22 a 26 budou posíleny a budou jezdit déle než obvykle.

Sletový průvod půjde v neděli v 10:00 z Václavského náměstí k Vltavě a potom na Staroměstské náměstí, kde budou probíhat pódiová vystoupení a další kulturní a tělocvičný program.

Jste zváni také na program Sokol Gala (v Tip Sport Areně v Holešovicích) a na všechny další sletové akce. Kompletní výčet akcí a další informace (ač ne tak důležité) najdete ve sletovém manuálu.

 

Sletový manuál pro cvičící i diváky ke stažení zde:

http://www.sokol-liben.cz/dokument/6932-19-manual-k-xv-vsesokolskemu-sletu/

Pozor, netýkají se nás pasáže pro ubytované hosty sletu (o zdravotním vysvědčení apod.)

 

Na závěr: prosíme, dávejte nám včas vědět, když se na sraz zpozdíte nebo přivedete dítě až na stadion. My se také budeme snažit časy dodržovat a čekání na někoho, kdo je už dávno na místě, nás jenom zdržuje. Děkujeme.

 

Byl to náročný rok, nicméně teď přichází jeho nejkrásnější část. Doufáme, že si děti vše patřičně užijí a že se i vy, jejich nejbližší okolí, zúčastníte v hojném počtu alespoň jako diváci a účastníci doprovodných kulturních akcí.

 

Sletu zdar!

 

Nacvičující - Anka Holanová, Jakub Kudroň, Martin Chlumský

 

Veškeré dotazy a připomínky směřujte prosím na mail davej.ber@sokol-liben.cz nebo na tel. 731 906 731 (A. Holanová)

 

28.6. v 14:00 provedena aktualizace - budeme cvičit navíc v zakončení I. programu, což znamená zkoušku navíc a pozdější návrat z generálky a předvedení I. programu. Změněné pasáže jsou podtržené.

Pokud si chcete dítě vyzvednout jinde než u vstupu do areálu stadionu nebo na Palmovce, není problém se domluvit na jiném předání.

Informace se týká oddílů: Starší žáci, Starší žákyně a dorostenky, Dorostenci
Vložil Vladislav Voráč dne 28.06.2012

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás