T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

Program oddílu Veverky na leden - srpen 2014

Dokument s termíny výprav, termínem tábora a informacemi o oddílu.

Co nás čeká v novém roce?

Schůzky budou i nadále ve čtvrtek, od 15:30 do 16:45 hodin. Na schůzkách budeme jako v předešlých letech hrát spoustu her, zpívat písničky s kytarou a naučíme se i něco nových tábornických dovedností. S sebou na schůzky je třeba mít šátek, káněcí sešit a zpěvník. Po schůzce mohou děti odcházet do cvičení mladšího žactva, bez problémů se stíhají převléci.

Výpravy budou i letos jednou za měsíc. Termíny oznamujeme dostatečně dopředu, takže doufáme, že nás na výpravách bude vždy alespoň plné kupé vlaku J Bližší informace týkající se odjezdu a návratu dostanou Káňata na schůzce 10 dní předem, zájemcům z řad rodičů je budeme posílat i e-mailem. Na dvoudenní výpravy potřebují Káňata dobrý batoh s pevnými zády o objemu alespoň 35l. Na jednodenní výpravy stačí menší batoh, do kterého se vejde vše potřebné. Jsme moc rádi, že se nová Káňata nebojí jezdit na výpravy a že káněcí účast na výpravách v uplynulém pololetí byla velká. Doufáme, že tomu tak bude i nadále a že se stále všechny děti budou z výprav vracet spokojené.

Termíny výprav na leden – červen 2014:

25.1.2014 Lednová výprava bude tentokrát poněkud netradiční, vydáme se totiž na výlet do Liberce navštívit tamní IQ park. Děti čeká den plný pokusů, experimentů, her a praktických ukázek vědy. Více na http://www.iqpark.cz

16. 2.2014 Únorová nedělní výprava se bude, jak se osvědčilo v minulých letech, z části odehrávat v sokolovně, kde bude spousta času a prostoru na hry a zpívání. Po obědě se přesuneme do Prokopského údolí, kde se dostatečně vyřádíme a vyvětráme. Bobovací pytle s sebou!.

15. – 16. 3. 2014 Dvoudenní výprava s noclehem pod střechou. V jednání Buben, Mezno, obě místa jsou slibem parádního programu.

12. 4. 2014 Jednodenní Jarní Výlet Libeňského Sokola se závodem ZZZ, na který z Káňat vyšleme několik družstev závodníků. Je čas, aby Káňata všem ukázala, že nejsou žádná ořezávátka J

17. 5. 2014 Jednodenní výprava do okolí Jílového u Prahy – návštěva štoly Halíře, dále např. Vlčí rokle se ztrácejícím se potokem.

14.-15.6. 2014 Dvoudenní předtáborová výprava pravděpodobně na Křivoklátsko. Nocleh pod celtou, nošení vlastních věcí ve velkém batohu, seznámení se všech účastníků tábora. Na takové výpravy se vždy nejlépe vzpomíná!

V novém roce prosíme také o včasné zaplacení příspěvků do Sokola nejpozději do konce ledna. Děti, které chodí do cvičení, platí v tomto pololetí 400 nebo 600 Kč podle četnosti cvičení, necvičící 250 Kč, je nutné zakoupit i známku ČOS pro rok 2014 (100 Kč). 

Součásti dokumentu:

Vložil Veronika Niederlová dne 19.01.2014

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás