T.J. SOKOL Praha - Libeň

Sdílet on Facebooku


Pololetky 2015

Lyžařská výprava turistických oddílů


Datum konání:

29.1.-1.2.2015

Akce určena pro:starší žáci, starší žákyně
Přihlášky do:26.01.2015
Pořadatel - oddíl:VEVERKY a JILM
Kontaktní osoba:jilm@sokol-liben.cz
Město:Dolní Dvůr

Zimní táboření - pololetky 29. 1. - 1. 2. 2015

Po loňské expedici na Králický Sněžník a předloňské výpravě do srubu u Votic jsme se, zejména s ohledem na pozdní termín jarních prázdnin, rozhodli vyjet na lyže do Krkonoš na Ledňáčkovu chalupu v Dolním Dvoře. Pojedeme na prodloužený víkend s využitím pololetních prázdnin.

Kam jedeme? Vybavená a vytápěná chalupa v Dolním Dvoře (Krkonoše). Spí se na postelích ve vlastních spacích pytlích.  

Co nás čeká? Hlavní náplní akce bude lyžování na vlastním lyžařském vleku (bude-li sníh), popřípadě na blízké veřejné sjezdovce. Zájemci o běžecké lyžování také nepřijdou zkrátka. Večer nebudou chybět oblíbené deskové hry, posezení u krbu a jiné kratochvíle. 

Sraz a odjezd: Čtvrtek 29. 1. v 16:45 u Sokolovny. Využijeme kombinaci aut a autobusu (17:30 z ČM) podle počtu účastníků. Věci je možné dodat do vrátnice sokolovny dříve, ale berte jich nutné minimum. Na srazu odevzdejte prosím též kontakt na rodiče po dobu výpravy.

Návrat: Neděle 1. 2. opět auty a autobusem (15:00 z Vrchlabí) k sokolovně cca 17:50.

Stravování: společné 5x denně, vlastní příprava jídel (podobně jako na táboře).

Cena: 900 Kč zahrnuje dopravu osob i věcí, stravu a provoz lyžařského vleku na 2,5 dne za předpokladu dostatku sněhu a ježdění na vleku hned u chalupy. V případě že by sněhu bylo málo a docházeli bychom na jiný vlek, bude cena vyšší o jízdné na tomto vleku tedy cca další 350 Kč. Vybereme při odjezdu.   

S sebou: (zabalit do velkého batohu) – spacák (stačí lehký), spací oděv, hygienické potřeby (mýdlo, ručník, kartáček a pasta, hřeben), svetr, oblečení na lyže (oteplovačky a bunda), oblečení na ven (vycházky atp.) čepice, rukavice 2x, ponožky teplé, oblečení do chalupy, kapesníky, doklady, Výbava na lyže (lyže, boty, hůlky, brýle, přilba, v případě zájmu také běžky + hole + boty), nepromokavé boty (nejlépe pohory nebo “sněhule“). Pracák, uzlovačka, zpěvník, baterka, KPZ+BPP.

Různé praktické rady: Zaměnitelné věci doporučujeme označit. Cenné věci jako je elektronika nebo peníze doporučujeme nebrat, nemůžeme za ně ručit. Za své věci si každý odpovídá sám.

Doporučujeme uzavřít úrazové připojištění.

Kdo nemá vlastní lyžařské vybavení, dejte vědět nejméně týden předem – můžeme pomoci s jeho zajištěním. Po dohodě je možné vzít si i snowboard.

Závazně prosím potvrďte účast nejpozději do pondělí 26. 1. e-mailem, telefonicky nebo na schůzce.

Těší se Řek (607 288 081, jilm@sokol-liben.cz), Ledňáček (739 416 496), Martin a Sekáč.

V přiloženém dokumentu naleznete informace a prohlášení o bezinfekčnosti a způsobilosti k účasti, které prosím odevzdejte na srazu. 



Vložil: Jan Přech dne: 19.01.2015

Součásti dokumentu:

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás