T.J. SOKOL Praha - Libeň

Sdílet on Facebooku


Podzimní Výlet Libeňského Sokola a Kolovka - JILM

Informace o PVLS a nedělní cyklistické výpravě pro členy JILMu


Datum konání:

10.-11.10.2015

Akce určena pro:starší žáci
Pořadatel - oddíl:VEVERKY a JILM
Město:Klínec, Posázaví

51. Podzimní Výlet Libeňského Sokola a Kolovka

Informace pro členy T.O. JILM

10. – 11. října 2015      Klínec a Posázaví

Pánové, Sokol Praha-Libeň zve všechny zájemce o podzimní přírodu z pražských žup na tradiční sraz tentokrát do Klínce (kousek vlakem směr Dobříš). V sobotu nás čeká dřevařská horečka, vaření, jazykohrátky, modrá stuha, vyřezávání lodiček z kůry… K tomu všemu procházka ke štole Čertovka, přes les Peklo a na staré hradiště nad údolím Bojovského potoka. Vaření: Soutěžní pokrm ze 40 ks libovolné počitatelné potraviny a libovolných dalších přísad (na skupinu). Oheň bude k dispozici.

Jilm bude po skončení srazu pokračovat vlastním programem na zbytek víkendu. Čeká nás večer s deskovými hrami v sokolovně a pro zájemce vstup do katakomb. V neděli vyjedeme na pohodový výlet na kolech proti proudu Sázavy do Čerčan. Pojedeme od metra trasu cca 50-60 km – podle času a sil účastníků.   

SRAZ a doprava: v sobotu 10. 10. 2015 v 8:00 u Sokolovny. Na sraz přijeďte s kolem a s sebou mějte malý batoh sbalený na sobotu a druhé zavazadlo se spacákem, jídlem a věcmi na neděli. Kolo a nedělní zavazadlo necháme v sokolovně a vyrazíme za ostatními na vlak.

S SEBOU na sobotu: věci na jednodenní výpravu (viz pracák). Zejména: jídlo a pití (voda nebude k dispozici), oblečení a obuv dle počasí, čepice nebo šátek, pláštěnka, nůž, papír, tužka, plavky, ručník, KPZ+BPP, pracák.

NOCLEH: Spíme v sokolovně v Libni na žíněnkách, stačí lehký spacák. Nocleh doma není žádoucí. Nezapomeňte na hygienické potřeby a spací oblečení.   

S SEBOU na neděli: Kolo ve 100% stavu s nosičem a přilbou, nářadí, náhradní duše, lepení (pumpička – kdo má) a dále pak běžné vybavení z prvního dne. Vemte si rukavice a čepici pod přilbu (ráno bude zima). Doporučujeme brašnu nebo malý batoh přidělaný gumicukem na nosič. Vše musí být na nosiči, vézt batoh na zádech nelze! Doporučujeme zásobu vody/pití cca 1,5 - 2 l. Vodu budeme dobírat. Brašny, nosič, kolo, případně další věci je možné zapůjčit – ptejte se. Oheň v neděli nebude.

NÁVRAT:  V neděli vlakem 17:26 na hl. nádraží a k sokolovně v cca 18:00 h.

Jízdné a další výdaje: 130 Kč + tramvajenka (zahrnuje skupinové jízdné, poplatek za kolo a 10 Kč srazový příspěvek).

1. 11. 2015                                         Více informací u Řeka: jilm@sokol-liben.cz; 607 288 081



Vložil: Jan Přech dne: 02.10.2015

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás