T.J. SOKOL Praha - Libeň

Sdílet on Facebooku


Se Sokolem do divadla 3/2018

Pan Kaplan v Divadle ABC


Datum konání:

26.11.2018

Akce určena pro:rodiče s dětmi, starší žáci, starší žákyně, dorostenci, dorostenky, muži, ženy, senioři, seniorky
Město:Praha

Se Sokolem do divadla 3/2018

 

Co se používá k ořezávání tužek? Obřízavátko, nebo obřezívátko? A jak se stupňuje zlý? No přece zlý – horší – průsr. Naučit se cizí jazyk je občas pěkně zapeklité. Ve Večerní škole pro dospělé o tom vědí své – pan Kaplan a jeho spolužáci se pilně učí, a přesto dělají chyby, které vedou k neúmyslně humorným situacím. Z amerického prezidenta Woodrowa Wilsona se stává Futro Filsón a Bach se zas proslavil jako skladatel havraních fuk.

Knížka Lea Rostena baví už mnohé generace a my vás nyní zveme na její divadelní adaptaci v Divadle ABC. Představení Pan Kaplan má třídu rád je plné humoru, ale taky hudby a zpěvu. Navštívíme je společně v pondělí 26. listopadu od 19:00, sejdeme se o 15 minut dříve před divadlem. V případě zájmu můžeme vaše děti odvézt zpět na Palmovku. Vstupenky stojí 350 Kč, přihlašujte se prosím do 7.11.2018 na e-mail vit.jakoubek@sokol-liben.cz

 

Operu Libuše od Bedřicha Smetany o počátku slavných dějin naší vlasti  patří k českým   hudebním pokladům, ale málokdo může říci, že ji viděl jinak, než v televizi, či poslouchal na nahrávce. Nové nastudování této slavnostní opery bylo uvedeno letos v září, ale jedna z repríz bude v sobotu 2. března 2019 od 19h. Protože je toto představení již nyní z větší části vyprodané, koupili jsme předem určitý počet vstupenek. Zájemci nechť se hlásí co nejdříve na výše uvedený e-mail a  lístky budeme přidělovat do vyčerpání zakoupeného počtu podle času přihlášení.  Cena vstupenky je 390 Kč. Podrobnosti o srazu sdělíme koncem února majitelům vstupenek.

 

Rádi uvidíme jak staré divadelní mazáky, tak i nové tváře. Na všechny příznivce kvalitního humoru i opery se těší

                                    Anna Grebíková, Daniel Kadlec, Vít Jakoubek

 

 



Vložil: Vít Jakoubek dne: 30.10.2018

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás