T.J. SOKOL Praha - Libeň

Sdílet on Facebooku


Zimní táboření

Zimní výprava za sněhem do Krkonoš.


Datum konání:

31.1.-3.2.2019

Akce určena pro:starší žáci, starší žákyně, dorostenci, dorostenky
Přihlášky do:23.01.2019
Pořadatel - oddíl:VEVERKY a JILM
Kontaktní osoba:jilm@sokol-liben.cz
Město:Dolní Dvůr

Milí Jilmáci, milé Veverky,

Podle průzkumu zájmu je větší o prodloužený víkend a proto vyrazíme opět na lyže o pololetkách! Hostit nás bude Ledňáčkova chalupa v Dolním Dvoře v Krkonoších s vlastním lyžařským vlekem. Přes den se budeme oddávat zimním radovánkám, večer nebude chybět „Náčelník ztratil mokasín“ a deskovkové hry. Je možné si vzít sjezdovky, běžky i snowboard vše s příslušným vybavením (na sjezdovky a snowboard je nutností helma) – rozdělíme se do družstev podle zájmu. Nelyžaři, můžeme půjčit vybavení a na lyže se můžete poprvé postavit právě teď!

Sraz: Čtvrtek 31. 1. u Sokolovny 16:45. Přejezd na Černý Most a odjezd busem (17:30) do Vrchlabí. Z Vrchlabí přesun autem do DD. Kdo nestíhá, dejte vědět, vyřešíme. Lyže a vybavení pojedou autem od sokolovny.

Návrat: V neděli autobusem z Vrchlabí (16:15) na Černý Most 18:15 a na Palmovku cca 18:40.

Nocleh: na postelích ve vlastním spacáku ve vytápěné chalupě.

S sebou: (zabalit do velkého batohu) – spacák (stačí lehký), spací oděv, hygienické potřeby (mýdlo, ručník, kartáček a pasta, hřeben), svetr, oblečení na lyže (oteplovačky a bunda), čepice, rukavice 2x, teplé ponožky, oblečení do chalupy, přezůvky, kapesníky, doklady, Výbava na lyže/běžky/snowboard (lyže, boty, hůlky, brýle, přilba/běžky, hole, boty/prkno, přilba, boty), nepromokavé boty (nejlépe pohory nebo “sněhule“). Pracák s přijímačkou, uzlovačka, zpěvník, baterka, KPZ+BPP.

Jídlo: S sebou čtvrteční večeři. 3x snídaně, 3x oběd, 6x svačina a 2x večeře bude společná.

Peníze: 1000 Kč (5x jídlo, jízdné tam i zpět, doprava materiálu, vlek (2,5 dne), další drobné výdaje a režie). Peníze vybereme na srazu.

Různé praktické rady: Zaměnitelné věci doporučujeme označit. Cenné věci (elektronika, šperky) si neberte, za své věci si každý odpovídá sám. Doporučujeme uzavřít úrazové připojištění.

Kdo nemá vlastní lyžařské vybavení, dejte vědět – můžeme pomoci s jeho zajištěním. Závazně prosím potvrďte účast nejpozději do středy 23. 1. e-mailem, telefonicky nebo na schůzce. Kdo se nepřihlásí, nejede. Kdo se přihlásí a neomluví, platí koupené jízdenky a jídlo.

Další informace u Ledňáčka (739 416 496) nebo na jilm@sokol-liben.cz

Závazná přihláška v přiloženém dokumentu.

 



Vložil: Jan Přech dne: 17.01.2019

Součásti dokumentu:

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás