T.J. SOKOL Praha - Libeň

Sdílet on Facebooku


Sokol se účastní Libeňské pouti

Libeňská pouť - velký uliční festival organizovaný městskou částí. Sokol nemůže chybět!


Datum konání:

27.4.2019 10 -

Akce určena pro:rodiče s dětmi, předškolní děti, mladší žáci, mladší žákyně, starší žáci, starší žákyně, dorostenci, dorostenky, muži, ženy, senioři, seniorky
Pořadatel - oddíl:Blackout Paradox - Nový cirkus, Vzdělavatelský odbor
Kontaktní osoba:anna.holanova@sokol-liben.cz
Město:sokolovna

Letošní Libeňské pouti se účastní i náš Sokol.

Připravili jsme pro vás:

*základní prohlídkový okruh budovou - s průvodcem a nově i bez průvodce. Chcete jít vlastním tempem, jen nakouknout a jít, nebo si zevrubně prohlédnout každý detail? Nebo si poslechnout podrobný výklad, který vás provede všemi zákoutími naší sokolovny? Můžete si vybrat.

*prohlídkový okruh "Od půdy až po sklep" - populární prohlídky libeňských katakomb jsou zpět. Jen pro ty, kteří se nebojí nízkých chodeb, pavučin a tmy. Oblečení na zamazání s sebou!

*Nový cirkus a Flow arts - víte, co to je třeba cyrwheel, juggling nebo aerial silk? Můžete si na chvíli vyzkoušet být cirkusovým umělcem. Workshopy začínají každou celou hodinu ve velkém sále sokolovny. Lektoruje umělecký soubor Blackout paradox.

*Dětský koutek - děti si můžou složit puzzle nebo zahrát společenské hry. V případě pěkného počasí a dobrého prostoru sportovní aktivity venku před sokolovnou.

*Informační stolek - prezentace všech našich aktivit. Přijďte se zeptat na vše, co vás zajímá.



Vložil: Anna Holanová dne: 18.04.2019

Součásti dokumentu:

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás