T.J. SOKOL Praha - Libeň

Sdílet on Facebooku


Podzimní výlet libeňského Sokola - PVLS

Podzimní výlet libeňského Sokola


Datum konání:

12.10.2019

Akce určena pro:rodiče s dětmi, předškolní děti, mladší žáci, mladší žákyně, starší žáci, starší žákyně, dorostenci, dorostenky, muži, ženy, senioři, seniorky
Pořadatel - oddíl:VEVERKY a JILM
Kontaktní osoba:dan.unzeitig@gmail.com
Město:Stará Huť u Dobříše

59. Podzimní výlet Libeňského Sokola

(12. 10. 2019-Strž u Staré Hutě)

Nazdar bratři a sestry, župa Jungmannova nás srdečně zve na 48. sraz Pražského třížupí. Pojďme se k nim tedy připojit a strávit spolu s ostatními pražskými sokoly krásnou sobotu poblíž Čapkovy Strže na Dobříšsku. Při této příležitosti si také připomeneme nově schválený Památný den Sokolstva.

Sraz a doprava: Sraz v 8:00 na Palmovce u Synagogy, odtud přesun metrem (8:14) do stanice Kačerov, odkud nám v 9:04 odjíždí vlak směr Stará Huť (příjezd 10:23).

Program: Po příjezdu do Staré Huti nás čeká krátký přesun na louku, kde si zahrajeme několik her a krátká procházka po naučné stezce K. Čapka. V 13:00 se k nám připojí ostatní jednoty a nástupem u mohyly zahájíme oficiální sraz. Poté nás čeká klasický program, Modrá stuha, jazykohrátky, pamatovačka, písnička a spousta her. V mezidobí bude prostor pro výrobu lodiček, které po nástupu v 17:30 vypustíme po proudu Sychrovského potoka jako symbolickou vzpomínku na padlé sokoly.

Návrat: objednaným autobusem (odjezd cca v 19:00 z blízkého parkoviště ve Strži), očekávaný příjezd do Prahy bude tedy po osmé hodině.

S sebou: vhodné oblečení, jídlo a pití na celý den, šátek, čepice, pláštěnka, papír a tužka, plavky, ručník, baterka, peníze 140 Kč – 80 Kč vlak (děti 20 Kč), 10 Kč srazový příspěvek a 50 Kč autobus zpět do Prahy (děti 20 Kč) a dále materiál, svíčky a nůž na výrobu lodiček. Materi8lu je v okolí málo, takže se z domova přivezte klidně už hotové loďky.

JILM poté přespí v dobříšské sokolovně a v neděli bude pokračovat výpravou v okolí Dobříše. S sebou navíc: spacák, jídlo a pití na druhý den, oblečení na večer. Zájemci z řad starších žáku jsou srdečně vítáni. Podrobnější info dostanou Jilmáci na schůzce.

 

Případné dotazy posílejte na e-mail dan.unzeitig@gmail.com

Za Sokol Libeň se těší Kondor



Vložil: Vladislav Voráč dne: 28.08.2019

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás