T.J. SOKOL Praha - Libeň

Sdílet on Facebooku


Ledová Praha - festival volných vstupů do muzeí a památek

Volné vstupy do kulturních institucí pro rodiny s dětmi v době pololetních prázdnin


Datum konání:

30.1.-2.2.2020

Akce určena pro:rodiče s dětmi, předškolní děti, mladší žáci, mladší žákyně, starší žáci, starší žákyně, dorostenci, dorostenky
Pořadatel - oddíl:Vzdělavatelský odbor
Kontaktní osoba:anna.holanova@sokol-liben.cz
Adresa:Praha
Město:Praha

Letos se o pololetních prázdninách uskuteční již 20. ročník festivalu Ledová Praha, pořádaný organizací Pionýr ve spolupráci s četnými kulturními institucemi.

Rodiny s dětmi si mohou zdarma vyzvednout tzv. "Ledovou kartu", která umožní volný nebo zlevněný vstup do velkých i malých památek a kulturních institucí. Namátkou - Národní muzeum, Národní zemědělské muzeum, Muzeum policie, Pražský hrad, Židovské muzeum, Muzeum režiséra Karla Zemana, Staroměstská radnice, Muzeum iluzí, Království železnic, Mořský svět...

kompletní seznam je na https://ledovapraha.cz/nabidka/

(pozor, některá místa vyžadují rezervaci předem)

 

Neorganizujeme tentokrát hromadnou výpravu za kulturou, ale chceme pobídnout Vás, rodiče, děti a kamarády, abyste strávili čas spolu na krásných místech Prahy, která jste třeba ještě nenavštívili.

Budeme zařizovat vyzvednutí Ledových karet hromadně. Pokud máte o akci zájem, prosím, napište mi do pondělí 27. ledna na e-mail anna.holanova@sokol-liben.cz, kolik karet budete chtít (každý musí mít svoji vlastní kartu; karty jsou přenosné, je možné je půjčit někomu dalšímu).

Budou potom k vyzvednutí v Sokole od úterý 28. ledna odpoledne, případně je po domluvě možné předat v centru Prahy.

 

Kartu je samozřejmě možné si vyzvednout i bez našeho prostřednictví přímo v sídle Pionýra na adrese Senovážné náměstí 24 od úterý 28. ledna denně od 9 do 17 hodin.

Volný vstup se nevztahuje na samotné dospělé. Akce je pořádána pro podporu přístupu dětí ke kultuře, proto je nabídka určena jen rodinám s dětmi nebo dětským skupinám.

Klidnou zimu a mnoho pěkných zážitků přeje

Anka Holanová, vzdělavatelka



Vložil: Anna Holanová dne: 03.01.2020

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás