T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

Informace pro rodiče mladších žáků cvičících ve sletové skladbě „Ať žijí duchové“ č. 2

Důležitá data pro nacvičující

Informace pro rodiče mladších žáků cvičících ve sletové skladbě „Ať žijí duchové“ č. 2

Vážení rodiče!Nácviky na slet jsou nejen v naší skladbě v plném proudu  a probíhají již i první  kontrolní nácvičné nácvičné srazy pro cvičitele. Pokud by jste věděli o starším žákovi, který by chtěl cvičit ve skladbě „Dávej, ber!“, tak nám ho prosím  pošlete!  Připomínám platbu záloh ( nebo celých částek ) za úbory v matrice sokolovny ( podrobnosti v dopise č.1).

Rád bych vám sdělil některá důležitá data pro následující měsíce:

Nejbližší společný secvik s Rodiči a dětmi bude ve čtvrtek  8.3. od 16:30 (v šatně sraz 16:20, ať od půl páté již začneme cvičit). Protože  se bohužel z různých důvodů kluci nescházejí  na nácviky v hodinách v dostatečném počtu, rozhodli jsme se uspořádat  žákovské  nácvičné „soustředění“sobotu 31.3. od 8:30 do 12h v sokolovně. Pokud to bude jen trochu možné, prosím o účast na tomto srazu, kde bychom měli mít  dost času si ujasnit zejm. postavení na značkách a choreografii ( A nebojte, celé 3,5 hodiny v kuse  se nacvičovat nebude…).  Svačinu s sebou. Další  nácvičný sraz, tentokrát s rodiči a dětmi, bychom uspořádali  28.4. v obdobném čase ( ještě bude včas upřesněno). To se již bude blížit Pražský slet ( 11.-13.5.) a budeme muset vypilovat naše vystoupení.

Díky za dosavadní  i budoucí trpělivost a ochotu  obětovat čas vašemu synovi a za ostatní cvičitele přeji příjemnou zimu.

.  Vít Jakoubek, cvičitel (tel. 732733687,e-mail:  zaci@sokol-liben.cz)  

V Praze, 14.2.2012                          

Informace se týká oddílů: Mladší žáci
Vložil Vít Jakoubek dne 01.03.2012

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás