T.J. SOKOL Praha - Libeň

Slet 2012

Informace pro rodiče mladších žáků cvičících ve sletové skladbě „Ať žijí duchové“ č. 4

 

Informace pro rodiče mladších žáků cvičících ve sletové skladbě „Ať žijí duchové“ č. 4

Vážení rodiče!

Pražský slet 13.5. je již takříkajíc za dveřmi a konečně již také víme ze župy program  a rozpis zkoušek. Nejprve ale několik všeobecných informací: nejprve úbory. Někteří již mají zaplaceno kompletně, někteří zaplatili zálohu a některým ( A. Vlasák, M. Janda)musí doplatit ještě celou částku (486 Kč). Úbory bychom rozdali klukům oproti potvrzení o zaplacení a po event. doplacení zbytku částky( 146 Kč)  28.4.  po společném secviku (viz níže)- v tělocvičně bychom vyzkoušeli a pak by  v šatě úbor dostali.  K úborům též patří bílé ponožky a co nejvíce bílé boty- ty již musí mít každý  vlastní

Poslední peněžní investicí pro Slet  bude koupě „Účastnického průkazu“ (bude sloužit jako propustka  do šaten a na stadion a snad také jako tramvajenka  v průběhu sletového týdne). Pro kluky bude stát 400 Kč (po slevě pro členy ČOS) a budeme je  objednávat  nyní; peníze se budou pravděpodobně opět platit v matrice – bližší informace  sdělím, jakmile budou.

Ještě uvádím předběžný návrh na ceny vstupného pro hlavní sletové dny:  hlavní tribuna 200,- Kč/ osoba, ostatní tribuny 150,- Kč, cvičenci na účastnický průkaz zdarma. Zvýhodnění při koupi vstupenek na oba programy najednou : hlavní tribuna 350,- Kč, ostatní tribuny 250,- Kč. Vstupenky budou k dispozici v síti Ticketpro, která má cca 800 prodejních míst po celé ČR, dále v pokladnách Synot tip arény v Edenu, kde budou vstupenky k zakoupení také v době sletu. (Rozmístění našich žáků na ploše zašlu e-mailem těm, kteří mně poslali – či ještě pošlou- adresu  dle posledního dopisu.)

A nyní k aktuálním datům:

Čtvrtek  26.4. od 16:30:  společný secvik s Rodiči a dětmi (v šatně opět  sraz 16:20, ať od půl páté již začneme cvičit)

Sobota 28.4. od 8:30 do 12h    2. nácvičné „soustředění“v sokolovně. S sebou: cvičební úbor, svačinu a pití. Sokolovna bude otevřena od 8:15 a všichni se sejdeme v šatně (stejně jako minule). Na část secviku se k nám připojí i Rodiče a děti a přijedou také žáci a rodiče s dětmi ze Sokola Libuš. Bude nás pak opravdu plná tělocvična (2 kompletní velké čtverce) a bude to taková naše generálka před Pražským sletem. Prosím proto o  100% účast  (dosud jsme se ještě nikdy nesešli v plném počtu, tak v tomto případě  by to bylo více než žádoucí- další příležitost bude vlastně až na Vinohradech !).

Úterý  8.5. od 17 do 18h  secvik v sokolovně . Protože poslední dva úterky před Pražským sletem jsou státní svátky a ve čtvrtečních hodinách nemůžeme mít na delší dobu k dispozici celý sál, rádi bychom se sešli ještě naposledy před Pražským sletem sami bez Rodičů a dětí k doladění posledních nedostatků. (Pokud budou mít děti ředitelské volno v pondělí, pak by to znamenalo třeba jen dřívější návrat z chalupy). Pokud to tedy jen trochu půjde, pak prosím syna přiveďte. Sokolovna bude otevřena od 16:45, pak zamkneme a otevřeme po ukončení cvičení v 18h . S sebou normální cvičební úbor.

11.- 13.5. Pražské sokolské slavnosti (slet pražských žup) Předvedení ukázek ze sletových skladeb proběhne 13.5. v hale Sokola Královské Vinohrady. My předvedeme prvních asi  5 min skladby- první čtyři části; z Libně dále vystoupí ml. žákyně se skladbou „Jonatán“, st. žactvo a dorost ve skladbě „Dávej, ber“, dorostenky, dorostenci, muži a ženy ve skladbě se švihadly „ Nebe nad hlavou“, muži ve skladbě „Chlapáci III“ a Věrná garda ve skladbě „Jen pro ten dnešní den“. Zkoušky na vystoupení budou pro naši skladbu  až v neděli 13.5.  (takže na rozdíl od mnoha dalších mají kluci v sobotu volno). Zkouška na ploše  bude  od 9 do 10 h. Od 11:30 do 13:30  bude  generálka a od 15 do 17 h pak vystoupení. Kluci cvičí v druhé polovině programu. Sraz bude na Palmovce u synagogy předběžně v 7:35, pak odjedeme tramvají na Vinohrady. S sebou jídlo a pití na celý den (např. obloženou housku či chleba, sušenku  a ovoce k svačině a pití v láhvi); dále cvičební úbor na zkoušku (jako do Sokola) a sletový úbor (trenky, tričko, bílé ponožky a boty). Kyblíky si rozebereme na srazu. Návrat pak na Palmovku k synagoze po cvičení (cca v 18h), případně si  můžete odvést syna po  ukončení vystoupení od vinohradské sokolovny ( po dohodě s cvičiteli).

Pokud budou nějaké změny, budeme o nich informovat dopisem, e-mailem, či telefonicky.

Díky za trpělivost při nesnázích s nácviky- věřím, že výsledek bude stát za to. Těším se na shledání na Pražských sokolských slavnostech.  

Za všechny cvičitele:

 Vít Jakoubek, (tel. 732733687, e-mail:  zaci@sokol-liben.cz)  

V Praze, 17. 4. 2012  

P.S. Pokud jste tak ještě neučinili, pošlete mi prosím na výše uvedenou e-mailovou adresu třeba i prázdný e-mail se jménem syna - budeme vám tak mít možnost pružněji sdělovat i jiné zajímavé informace a odkazy.                  

 

Informace se týká oddílů: Rodiče s dětmi, Mladší žáci
Vložil Vít Jakoubek dne 18.04.2012

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás