T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

Novoroční dopis JILMu

Plán akcí JILMu na jaro 2016

Celý dopis s termínovou listinou je ke stažení níže.

Vážení rodiče, milí členové,

rádi bychom Vám popřáli vše nejlepší do roku 2016 a předkládáme Vám program oddílu na následujících 6 měsíců. Velmi oceňujeme, že někteří z Vás se již před vánocemi snažili koordinovat svůj rodinný program s naší termínovou listinou a věříme, že budeme slýchat jen výjimečné a vážné omluvy z výprav.

Na našich výpravách se také budou kluci příležitostně potkávat s členkami oddílu Veverek, který přestal po prázdninách fungovat (ovšem ne zcela definitivně).

Nově můžete naši činnost sledovat také na facebooku (www.facebook.com/TuristickyOddilJILM). 

Různé důležité informace

1) Tábor Jilmu proběhne v termínu 1. - 23. 7. 2016. (od pátku do soboty). Podrobné informace s přihláškou zveřejníme začátkem května a pojedeme opět do Lučice.  

2) Byly zjednodušeny příspěvky jednoty. Kdo nechodí cvičit, zaplatí nově 300 Kč/pololetí. Kdo chodí cvičit, platí jen cvičení. Známka ČOS je v tomto zahrnuta a není třeba ji řešit zvlášť. Placení oddílových 140 Kč přímo na schůzkách zůstává beze změny.

3) Sokol pořádá řadu akcí pro své členy i veřejnost během roku, ale jejich realizace se neobejde bez pomocníků, kteří přinesou židle nebo rozdávají dětem razítka. Moc si vážíme těch z Vás, kluci, kdo pomáháte (třeba před Akademií, Šibřinkami a podobně). Vy, kteří třeba máte jiné aktivity, udělejte si čas a přijďte nám alespoň někdy pomoci. Všichni jsme sokolové a společně dokážeme dělat věci, které jiní obdivují!

Ještě jednou vše dobré v roce 2016 přejí:     „Řek“ Jan Přech (607 288 081)

                                                                        „Ledňáček“ Pavel Lávička (739 416 496)

                                                                        Vítek, Martin, Sekáč.

Součásti dokumentu:

Informace se týká oddílů: Starší žáci, VEVERKY a JILM
Vložil Jan Přech dne 07.01.2016

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás