T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

Informace o akademii pro mladší žáky

Informace k tělocvičné akademii 1. 12. 2018 pro mladší  žáky                                                    

 

  Vážení rodiče,                                                                           
v sobotu 1. prosince  od 16 hodin se ve Strnadově síni naší sokolovny koná tělocvičná akademie. V programu  vystoupí téměř všechny složky naší jednoty. Mladší žáci  na ní představí  cvičením s lavičkami a lany a vybraní cvičenci ( účastnici sletu) ukázkou ze sletové skladby „ Děti, to je věc!“. Od konce října nacvičují všichni mladší žáci ve cvičebních hodinách v úterý a ve čtvrtek  a doufáme, že též všichni budou cvičit i na Akademii! Ti, kteří mají zaplacenu jen jednu hodinu, mohou případně  až do akademie navštěvovat obě. Cvičí se v běžných úborech (modré trenky a bílé tričko s odznakem), cvičenci sletové skladby ve sletových úborech.

Sraz žáků v sobotu před vystoupením bude v 15:30 v šatnách. Cvičenci sletové skladby  budou mít ještě generální zkoušku a sraz tedy dříve - sdělíme jej individuálně a e-mailem. Mezi vystoupeními budou žáci sedět na lavičkách  pro účinkující,  kde zůstanou po celou dobu Akademie a po jejím skončení je odvedeme do šatny, kde si je bude možno vyzvednout.

Před  a po akademii  bude  v sokolovně k vidění výstava historických praporů jednoty. Věříme, že synům umožníte nácvik a hlavně účast na akademii a že se sami přijdete podívat nejen na ně, ale i na ostatní cvičence, kteří již také pilně nacvičují.  Těšíme se na Vás!

Vít Jakoubek, cvičitel   
(732 733 687, vit.jakoubek@sokol-liben.cz)

                          

 

Informace se týká oddílů: Mladší žáci
Vložil Vít Jakoubek dne 30.11.2018

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás