T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

Zdravotní pojišťovny přispívají na cvičení

Většina zdravotních pojišťoven přispívá nějakou částkou na organizované cvičení, plavání a podobné činnosti.

Většina zdravotních pojišťoven přispívá nějakou částkou na organizované cvičení, plavání a podobné činnosti. Každá pojišťovna má pro tyto své aktivity jiný název a někdy také určité podmínky. Na internetových stránkách pojišťoven se lze dočíst podrobnosti ke všem programům, zde uvádíme  jen  ty, které jsou charakterem nejbližší cvičení v Sokole:  

 

Všeobecná zdravotní pojišťovna přispívá všem svým pojištěncům na „pravidelnou pohybovou aktivitu“ až  1000 Kč za rok pro děti do 18 let a  500 Kč ročně pro dospělé pojištěnce (nesmí se jednat o jednorázovou sportovní akci). 

 

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra přispívá všem svým pojištěncům na  pohybovou aktivitu  až  1500 Kč za rok pro děti do 18 let a  500 Kč ročně pro dospělé pojištěnce (nesmí se jednat o jednorázovou sportovní akci). 

 

Vojenská zdravotní pojišťovna poskytuje na pohybové aktivity pojištěncům do 18 let příspěvek až 1000 Kč a  pojištěncům nad 18 let věku do výše 500 Kč.

 

Česká podnikatelská zdravotní pojišťovna poskytuje příspěvek na pohybové aktivity pro pojištěnce do 17 let ve výši až 500 Kč, pro pojištěnce od 18 let až ve výši 700 Kč.  

 

Zdravotní pojišťovna zaměstnanců Škoda přispívá pojištěncům od 4 do 17 let na pohybové aktivity částkou až 700 Kč, od 18 let pak částkou 500 Kč. 

 

Revírní bratrská pokladna přispívá všem svým klientům, pokud jsou registrovanými sportovci až 500 kč na členské příspěvky ve sportovním oddílu. 

 

Oborová pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví proplatí svým klientům až 50% ceny účtenky(  členských příspěvků) na sportovní aktivity do výše 500 Kč.

 

Prostudujte si nyní již sami výše uvedené programy na internetových stránkách pojišťověn  podrobněji, jistě by byla škoda jich nevyužít.

Vít Jakoubek, zdravotník jednoty Sokol-Libeň

Součásti dokumentu:

Informace se týká oddílů: Rodiče s dětmi, Předškolní děti, Mladší žáci, Starší žáci, Mladší žákyně, Starší žákyně a dorostenky, Dorostenci, Muži, Muži - mladší - sálová kopaná, Ženy - kondiční cvičení, Ženy - seniorky, Ženy - všestrannost, Odbíjená - středa, Odbíjená - neděle, Florbal - muži, Kulturistika, Historický šerm, Káňata, VEVERKY a JILM, Košíková, Odbíjená – pohybová aktivita nad 65 let, Skipping Boys, Dynamic Cheerleaders, Blackout Paradox - Nový cirkus, Šplh na laně, Stolní tenis pro členy, Vzdělavatelský odbor, Přetah lanem, Přispívající / necvičící člen
Vložil Vladislav Voráč dne 08.01.2023

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás