T.J. SOKOL Praha - Libeň

Slet 2012

Informace pro rodiče mladších žáků cvičících ve sletové skladbě „Ať žijí duchové“ č. 3

Další informace pro rodiče nacvičujících

Informace pro rodiče mladších žáků cvičících ve sletové skladbě „Ať žijí duchové“ č. 3

Vážení rodiče! Rád bych znovu připomněl některá již známá důležitá data k secvikům a doplnil další, která jsme se dozvěděli na župních srazech. Před tím ještě znovu připomínám platbu záloh ( nebo celých částek) za úbory v matrice sokolovny ( podrobnosti v dopise č.1)- zbývá  asi  6 opozdilců, tak prosím neváhejte.                                                                                                                                         

A nyní k zmíněným datům: Nejbližší společný secvik s Rodiči a dětmi bude ve čtvrtek  22.3. od 16:30 (v šatně opět  sraz 16:20, ať od půl páté již začneme cvičit) .Tyto čtvrteční secviky bychom pak rádi dělali víceméně pravidelně,  cca po 14 dnech. Zatím je plánujeme:  12.4., 26.4.                Dále připomínám   nácvičné „soustředění“ sobotu 31.3. od 8:30 do 12h v sokolovně. S sebou: cvičební úbor, svačinu a pití. Sokolovna bude otevřena od 8:15 a všichni se sejdeme v šatně; na část secviku se k nám připojí i Rodiče a děti.  Další  nácvičný sraz (již avizovaný),  proběhne  28.4. v sokolovně . Na něj se k nám připojí i Rodiče s dětmi a žáky ze Sokola Libuš, s nimiž někteří naši žáci tvoří další celek ( titíž žáci se obdobného nácviku zúčastní v sobotu 24.3. v Praze  Libuši – dotčení rodiče již byli informováni individuálně).   

Pražský slet  se koná  11.-13.5. Ukázky sletových skladeb budeme cvičit v hale Sokola Královské Vinohrady v neděli odpoledne; zkoušky budou probíhat pravděpodobně v neděli dopoledne. Podrobnosti, včetně časového harmonogramu, sdělíme  hned jak budou k dispozici .

Vlastní  XV. Všesokolský slet pro nás začne průvodem Prahou  1. 7. –  počítáme s účastí všech cvičenců, bude společný sraz a podrobnosti ještě upřesníme.                                                                                                                            A nakonec ještě předběžné termíny zkoušek přímo před hromadnými sletovými vystoupeními:             - úterý 3. 7. od 12:30 do 14:00 zkouška na secvičné ploše,
- středa 4. 7. od 13:00 do 14:30 zkouška v Synot Tip Aréně; v případě, že se někteří budou účastnit zahájení či ukončení, zkouška 16 - 19 h, bude upřesněno,
- čtvrtek 5. 7. od 8 do 12 hodin projížděčka /pro neznalé: taková menší generální zkouška bez úborů/ (čas nástupu bude upřesněn podle našeho pořadí v programu), 14 - 16:30 h generálka
odpoledního programu v úborech ( večerního programu se naše skladba  neúčastní)
- pátek 6. 7. od 14 do 16:30 odpolední program.                                                                                  Před sletem ještě napíšeme podrobný rozpis včetně srazů apod. Je třeba počítat s tím, že řazení u plochy je vždy min. hodinu před vlastní zkouškou či vystoupením.

Znovu děkuji za dosavadní  i budoucí trpělivost při nácvicích i organizaci a snahu o co nejvyšší účast na cvičení. Bude jí ještě hodně třeba, ale věřím, že tato investice se vyplatí a že se nám všem výsledek  nácviku bude líbit.  

Za všechny cvičitele:

 Vít Jakoubek, (tel. 732733687, e-mail:  zaci@sokol-liben.cz)  

V Praze, 13. 3. 2012  

P.S. Pošlete mi prosím na výše uvedenou e-mailovou adresu třeba i prázdný e-mail se jménem syna - budeme vám tak mít možnost pružněji sdělovat i jiné zajímavé informace a odkazy. Díky.                  

 

 

 

 

 

Informace se týká oddílů: Mladší žáci
Vložil Vít Jakoubek dne 13.03.2012

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás