T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

Informace k tělocvičné akademii 26. 11. 2016 pro mladší žáky

Informace k tělocvičné akademii 26. 11. 2016 pro mladší žáky

 

Vážení rodiče, v sobotu 26.listopadu od 16 hodin se ve Strnadově síni naší sokolovny koná tělocvičná akademie. V programu opět vystoupí téměř všechny složky naší jednoty. Mladší žáci na ní představí cvičení s novou sadou náčiní pro nácvik atletiky v tělocvičně a s jezdícími deskami. Od konce října nacvičují všichni mladší žáci ve cvičebních hodinách v úterý a ve čtvrtek a doufáme, že též všichni budou cvičit i na Akademii! Ti, kteří mají zaplacenu jen jednu hodinu, mohou až do akademie navštěvovat obě, abychom vše co nejlépe secvičili. Každý přeci rád předvede, co se ve cvičení naučil a jaké pokroky udělal! Cvičí se v běžných úborech (modré trenky a bílé tričko s odznakem).

Sraz žáků v sobotu před vystoupením bude v 14:30 v šatnách, protože před vystoupením proběhne ještě generální zkouška (přijďte tedy prosím všichni včas, aby v době srazu byli již kluci převlečení.)

Po generálce se žáci půjdou podívat na slavnostní odhalení pamětní desky těm, kdo se zasloužili po 2. světové válce o libeňský Sokol, ve vstupní hale sokolovny od 15:30h. Pak se žáci vrátí do sálu, kde se posadí lavičky pro účinkující, a kde zůstanou po celou dobu akademie a po jejím skončení je odvedeme do šatny, kde si je bude možno vyzvednout.

Věříme, že synům umožníte nácvik a hlavně účast na akademii a že se sami přijdete podívat nejen na ně, ale i na ostatní cvičence, kteří již také pilně nacvičují a také na odhalení pamětní desky. Pokud by se syn opravdu nemohl zúčastnit, dejte nám to, prosím, vědět. Těšíme se na Vás!

Vít Jakoubek, cvičitel  (732 733 687, vit.jakoubek@sokol-liben.cz)

Informace se týká oddílů: Mladší žáci
Vložil Vít Jakoubek dne 12.11.2016

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás