T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

Informace k tělocvičné akademii 25. 11. 2017 pro mladší žáky

Vážení rodiče,

v sobotu 25.listopadu od 16 hodin se ve Strnadově síni naší sokolovny koná tělocvičná akademie. V programu vystoupí téměř všechny složky naší jednoty. Mladší žáci na ní představí cvičením na nářadí v rámci opičí dráhy a ukázkou ze sletové skladby „ Děti, to je věc!“. Od konce října nacvičují všichni mladší žáci ve cvičebních hodinách v úterý a ve čtvrtek a doufáme, že též všichni budou cvičit i na Akademii! Ti, kteří mají zaplacenu jen jednu hodinu, mohou případně až do akademie navštěvovat obě, abychom vše co nejlépe secvičili. Cvičí se v běžných úborech (modré trenky a bílé tričko s odznakem).

Sraz žáků v sobotu před vystoupením bude v 14:45 v šatnách, protože před vystoupením proběhne ještě generální zkouška. Mezi vystoupeními budou žáci sedět na lavičkách pro účinkující, kde zůstanou po celou dobu akademie a po jejím skončení je odvedeme do šatny, kde si je bude možno vyzvednout.

Věříme, že synům umožníte nácvik a hlavně účast na akademii a že se sami přijdete podívat nejen na ně, ale i na ostatní cvičence, kteří již také pilně nacvičují. Těšíme se na Vás!

Vít Jakoubek, cvičitel                                                                                                      Jiří Novák, náčelník

(732 733 687, vit.jakoubek@sokol-liben.cz)

 

Informace se týká oddílů: Mladší žáci
Vložil Vít Jakoubek dne 20.11.2017

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás