T.J. SOKOL Praha - Libeň

Zprávy z činnosti našich oddílů

SOUTĚŽ - LOGO OSLAV 140 LET SOKOLA LIBEŇ

veřejná soutěž o logo oslav 140 let Sokola Libeň v roce 2024

SOUTĚŽ - LOGO OSLAV 140 LET SOKOLA LIBEŇ

 

Sokol Libeň bude v příštím roce slavit 140 let od svého založení. Takové významné výročí, navíc v roce konání všesokolského sletu, si zaslouží mimořádnou pozornost, a proto jsme se rozhodli vyhlásit již nyní kreativní soutěž na téma „Logo oslav 140 let Sokola Libeň“.

Účastnit se mohou všichni bez omezení věku: předškoláci či senioři, výtvarníci i méně zdatní, ženy i muži – zkrátka všichni, kterým je Sokol Libeň blízký a chtěli by svou náklonnost k naší jednotě dokázat účastí v této soutěži.

Logo nemá předepsaný tvar ani podobu – může se jednat o logotyp, obrázek, fotku, koláž či jinou kompozici; jakýkoli styl - fantazii se meze nekladou! Vyjádřete prostě svůj vřelý a srdečný vztah k Sokolu jakýmkoli kreativním způsobem. Mějte jen na paměti, že logo musí být vhodné k tisku a jeho velikost by měla být přiměřená s ohledem na jeho další případné použití na propagačních materiálech.

Vaše vyfocené výtvarné návrhy nebo grafické návrhy zpracované na počítači, zasílejte prosím na adresu mila.doupal@sokol-liben.cz. Oceníme, pokud doprovodíte Vaše dílo i krátkým komentářem. Uzavírka soutěže je stanovena na středu 31. ledna 2024. Z obdržených návrhů vybere porota složená ze zástupců výboru jednoty na své pravidelné schůzi 1 vítěze, který obdrží věcnou odměnu.

Porota si vyhrazuje právo dle uvážení vítězný návrh nevyužít nebo naopak ocenit více zdařilých návrhů. Vítěze, případně více oceněných, bude výbor informovat e-mailem po vyhodnocení soutěže.

Účastí v soutěži souhlasíte s použitím Vašeho návrhu pro potřeby Sokola Libeň a jeho případným zveřejněním v rámci chystaných oslav.

Apeluji na všechny, kteří mají náš Sokol rádi, aby tuto výzvu vyslyšeli a zúčastnili se! Nezáleží na tom, zda jste malíři (nebo jen natěrači), zda máte vkus (nebo žijete bez něj) nebo se stydíte, že Váš návrh v konkurenci neobstojí, případně se bojíte vystoupit z davu průměrnosti a pasivity,...

Věříme, že se zúčastníte v hojném počtu, a budeme rádi, když s námi toto významné výročí oslavíte. Už teď se těšíme na všechny Vaše návrhy!

 

Za Sokol Libeň Miloslav Doupal

mila.doupal@sokol-liben.cz

 

 

Informace se týká oddílů: Rodiče s dětmi, Předškolní děti, Mladší žáci, Starší žáci, Mladší žákyně, Starší žákyně a dorostenky, Dorostenci, Muži, Muži - mladší - sálová kopaná, Ženy - kondiční cvičení, Ženy - seniorky, Ženy - všestrannost, Odbíjená - středa, Odbíjená - neděle, Florbal - muži, Kulturistika, Historický šerm, Káňata, VEVERKY a JILM, Košíková, Odbíjená – pohybová aktivita nad 65 let, Skipping Boys, Dynamic Cheerleaders, Blackout Paradox - Nový cirkus, Šplh na laně, Stolní tenis pro členy, Vzdělavatelský odbor, Přetah lanem, Přispívající / necvičící člen
Vložil Vladislav Voráč dne 07.12.2023

(c) 1999-2022 T.J. Sokol Libeň, Zenklova 37, Praha 8, kontaktujte nás